Menu
 
 
 Søg

  Site:
  

  Sted:
  

  Søgeord:
  

 
 
 Kontakt
Ønsker du hjælp ?
Kontakt Metropolis på hverdage kl. 10-16
på tlf. 3315 1564 eller info@kit.dk
 
 
 Arrangementsinfo
 
  FOR THE TIME BEING

af Schweigman&

Kan vi stoppe tiden? Bare et øjeblik. FOR THE TIME BEING er et forsøg. Et forsøg på at skabe et vakuum, hvor tiden er flydende. Hvor den går i stå, speeder op, går i slowmotion. Et sted uden tid og kaos, hvor ingen skal nå noget.

Den hollandske instruktør Boukje Schweigman er eminent til at sætte samtidens store problematikker i spil - altid uden et ord og kun ved hjælp af krop og bevægelse. Hendes forestilling FOR THE TIME BEING er en intelligent kaoskoreografi, der leger med vores opfattelse af tid. De 12 performere fanger publikum i et gådefuldt spil. En leg uden synligt formål, som forvirrer og tirrer, men som samtidigt kryber længere og længere ind under huden.

Inden i denne sorte Pandoras Æske af en scenografi er du som publikum med på gulvet. Du står i vejen og må flytte dig. Du skal følge efter for at følge med. Og du må dukke dig for at undgå flyvende kroppe. Boukje Schweigman bruger snedigt og charmerende os alle til at opbygge sit nye samfund - med en bunke papkasser som eneste rekvisit.

FOR THE TIME BEING er en underholdende allegori over en verden i selvdestruktions-mode. En karussel ude af kontrol på vej mod afgrunden med angst, fremmedgørelse og afmagt som passagerer. Percussion-gruppen Slagwerk Den Haag slår rytmen for en ny dagsorden, hvor jorden drejer langsommere og langsommere, mens vi løber hurtigere og hurtigere.

FOR THE TIME BEING er befriende og overrumplende for sanser og logik - og et vaskeægte bud på scenekunstens potentiale til at forandre. Hvis vi vil.

OM SCHWEIGMAN&
Med forfriskende mangel på respekt for koder og konventioner har Boukje Schweigman, kvinden bag Schweigman&, været et hovednavn på den europæiske performancescene i mere end 15 år. Hun er uddannet i fysisk teater fra den anerkendte Amsterdam Teaterskole, der har fostret en toneangivende generation af unge, hollandske kunstnere. Hun er kåret som dronningen af det sensoriske teater med en unik evne til at skabe visuelt stærke og fysisk poetiske universer, der bjergtager publikum. Hendes prisvindende værker har været vist over det meste af Europa, men præsenteres nu for første gang i Skandinavien.

ANMELDELSER:
"Enormously intelligent and inventive and strong scenes, a touch of theatrical empowerment" Trouw

"Thoroughly thought-through but outwardly playful and spontaneous. What you see, hear and sometimes feel or smell is real and tangible, but has a wonderful intensity and attention to detail." de Volkskrant

DATO: Tors.-lør. 16., 17., 18. august kl. 18.30 og 21.00

VARIGHED: 70 min

STED: Pakhus 11, Dampfærgevej 2, København Ø

BILLET: kr. 75

 
Aktivitetstype:     Periode:   tors 16-08-2018 - lør 18-08-2018
Censur:   Anbefales fra 12 år
Trailer:          
 
 Kalender
 
 
 Login for køb
 Indtast email
 
 Indtast password
 
 
 
 
Metropolis - Københavns Internationale Teater, Refshalevej 163A, 1 - 1432 København K, www.metropolis.dk